Politiechef in Op1 tegen rellende boeren: 'Meld je, we hebben de beelden' (video)

Politiechef in Op1 tegen rellende boeren: 'Meld je, we hebben de beelden' (video)

Vrijdag 1 juli 2022 om 23:41

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 1 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Politiechef in <em>Op1</em> tegen rellende boeren: 'Meld je, we hebben de beelden' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 1 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Boeren die dinsdag bij het huis van minister Van der Wal door een politieblokkade braken, moeten zich melden. Doen ze dat niet, dan verspreidt de politie komende week beelden van de verdachten. Politiechef Oost-Nederland Janny Knol schoof vrijdagavond aan bij Op1 en waarschuwde: 'Er zijn incidenten geweest die ver over de grenzen heen gaan. We willen deze mensen voor de rechter brengen.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Politiechef in Op1 tegen rellende boeren: 'Meld je, we hebben de beelden' (video)

Boeren die dinsdag bij het huis van minister Van der Wal door een politieblokkade braken, moeten zich melden. Doen ze dat niet, dan verspreidt de politie komende week beelden van de verdachten. Politiechef Oost-Nederland Janny Knol schoof vrijdagavond aan bij Op1 en waarschuwde: 'Er zijn incidenten geweest die ver over de grenzen heen gaan. We willen deze mensen voor de rechter brengen.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's