Op1 gemist? Onderwijsministers willen lerarensalaris verhogen: 'Vak moet aantrekkelijker'

Op1 gemist? Onderwijsministers willen lerarensalaris verhogen: 'Vak moet aantrekkelijker'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 1 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Onderwijsministers willen lerarensalaris verhogen: 'Vak moet aantrekkelijker' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 1 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Er is nog altijd sprake van een groot lerarentekort in Nederland. Daarom zijn er nu onorthodoxe maatregelen nodig volgens onderwijsministers Dennis Wiersma (Minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs) en Robbert Dijkgraaf (Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap). Ze vertelden vrijdag in Op1: 'In de allereerste plaats moeten we ervoor zorgen dat het vak aantrekkelijk is. Dat betekent onder andere iets aan het salaris doen.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Onderwijsministers willen lerarensalaris verhogen: 'Vak moet aantrekkelijker'

Er is nog altijd sprake van een groot lerarentekort in Nederland. Daarom zijn er nu onorthodoxe maatregelen nodig volgens onderwijsministers Dennis Wiersma (Minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs) en Robbert Dijkgraaf (Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap). Ze vertelden vrijdag in Op1: 'In de allereerste plaats moeten we ervoor zorgen dat het vak aantrekkelijk is. Dat betekent onder andere iets aan het salaris doen.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's