Ik vertrek: Even weg gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek: Even weg gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Slot: Ik vertrek - even weg

Ik vertrek: Even weg gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de laatste aflevering van het tweede seizoen van Ik vertrek: even weg te zien op NPO 1. In deze aflevering zien we hoe oude bekenden Rudolf & René en Ronald & Janine bij elkaar op bezoek gaan in Frankrijk. Alle fragmenten uit deze uitzending Ik Vertrek: Even Weg: gaan Rudolf en René bungeejumpen in Frankrijk? (video) Bekijk deze video » Video: oldtimer-roadtrip in Ik Vertrek Even Weg met een prachtig uitzicht Bekijk deze video » VogezenRonald en Janine zijn nog maar anderhaalf jaar bezig en staan dus helemaal open voor gratis advies. Ze lieten Groningen achter zich om een bed & breakfast te beginnen in de Franse Vogezen. Hun pand blijkt op de perfecte plek te liggen voor vakantiegangers die op weg zijn naar het zuiden en een nacht moeten overnachten. ExcursiesZe willen graag dat hun gasten wat langer blijven en zijn daarom op zoek gegaan naar leuke excursies in de buurt. Deze worden getest door hun speciale gasten Rudolf en Rene. Rudolf en Rene ontvangen vervolgens Ronald en Janine in hun chambre d'hotes. Ze vinden het heerlijk om te laten zien wat ze afgelopen vijftien jaar hebben opgebouwd. Bekijk ook Shownieuws gemist? Karin en Hans uit Ik Vertrek komen voor de rechter Bekijk deze video » Ik vertrek: even weg: ervaren deelnemers Ronald en Sacha delen tips in Spanje (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond is de laatste aflevering van het tweede seizoen van Ik vertrek: even weg te zien op NPO 1. In deze aflevering zien we hoe oude bekenden Rudolf & René en Ronald & Janine bij elkaar op bezoek gaan in Frankrijk.

Vogezen
Ronald en Janine zijn nog maar anderhaalf jaar bezig en staan dus helemaal open voor gratis advies. Ze lieten Groningen achter zich om een bed & breakfast te beginnen in de Franse Vogezen. Hun pand blijkt op de perfecte plek te liggen voor vakantiegangers die op weg zijn naar het zuiden en een nacht moeten overnachten.

Excursies
Ze willen graag dat hun gasten wat langer blijven en zijn daarom op zoek gegaan naar leuke excursies in de buurt. Deze worden getest door hun speciale gasten Rudolf en Rene. Rudolf en Rene ontvangen vervolgens Ronald en Janine in hun chambre d'hotes. Ze vinden het heerlijk om te laten zien wat ze afgelopen vijftien jaar hebben opgebouwd.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ik vertrek: even weg


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV