Op1 gemist? Henny Huisman theater in met levensverhaal: "Voornamelijk om te lachen"

Op1 gemist? Henny Huisman theater in met levensverhaal: "Voornamelijk om te lachen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 1 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Henny Huisman</em> theater in met levensverhaal: &quot;Voornamelijk om te lachen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 1 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Henny Huisman gaat het theater in met zijn levensverhaal. Leuke en mindere leuke dingen die hij heeft meegemaakt komen voorbij, maar het is voornamelijk om te lachen vertelt hij: "Het zijn voornamelijkl leuke verhalen die ik heb meegemaakt." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Kristie Boogert in Op1 over Tim van Rijthoven: 'Volwassen vent geworden' (video) Bekijk deze video » Politiechef in Op1 tegen rellende boeren: 'Meld je, we hebben de beelden' (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? Onderwijsministers willen lerarensalaris verhogen: 'Vak moet aantrekkelijker' Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Henny Huisman theater in met levensverhaal: "Voornamelijk om te lachen"

Henny Huisman gaat het theater in met zijn levensverhaal. Leuke en mindere leuke dingen die hij heeft meegemaakt komen voorbij, maar het is voornamelijk om te lachen vertelt hij: "Het zijn voornamelijkl leuke verhalen die ik heb meegemaakt."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV