Dilan Yeşilgöz in Humberto over bedreigingen Kamerleden: "Ik voel me veilig"

Dilan Yeşilgöz in Humberto over bedreigingen Kamerleden: "Ik voel me veilig"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 1 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Dilan Yeşilgöz in <em>Humberto</em> over bedreigingen <em>Kamerleden</em>: &quot;Ik voel me veilig&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 1 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Dilan Yeşilgöz, minister van Veiligheid en Justitie, reageert op de bedreigingen aan het adres van veel Kamerleden. Er zijn namelijk Kamerleden die hun werk niet meer op locatie kunnen doen omdat zij bang zijn dat hun gezin bedreigd wordt. "Ik voel mij veilig omdat er goed wordt gezorgd dat ik mijn werk kan doen." Aan de andere kant roept ze Kamerleden op om niet teveel over hun veiligheidssituatie op straat te gooien. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Humberto gemist? Christianna van der Wal: "Ik heb een belangrijke opdracht voor Nederland" Bekijk deze video » Sanne en Lieke Wevers in Humberto: 'Nog niets gehoord van nieuwe bondscoach' Bekijk deze video »
Talkshow :
Dilan Yeşilgöz in Humberto over bedreigingen Kamerleden: "Ik voel me veilig"

Dilan Yeşilgöz, minister van Veiligheid en Justitie, reageert op de bedreigingen aan het adres van veel Kamerleden. Er zijn namelijk Kamerleden die hun werk niet meer op locatie kunnen doen omdat zij bang zijn dat hun gezin bedreigd wordt. "Ik voel mij veilig omdat er goed wordt gezorgd dat ik mijn werk kan doen." Aan de andere kant roept ze Kamerleden op om niet teveel over hun veiligheidssituatie op straat te gooien.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV