Nieuwe aflevering van Wildkampeerders: "Ik hou op zich wel van knuffelen"

Nieuwe aflevering van Wildkampeerders: "Ik hou op zich wel van knuffelen"

Zaterdag 2 juli 2022 om 11:07

Jimmy is benieuwd of Jony van knuffelen houdt, ze slapen ten slotte samen in een krappe tent. Jony houdt wel van knuffelen, maar teveel klefheid hoeft dan ook weer niet. Gelukkig deelt Jimmy die mening met haar waardoor Jony niet bang is voor de nacht samen: "Ik zie er niet tegenop om met hem alleen in een tent te zitten."

Wildkampeerders is elke zaterdag om 16:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en leukste fragmenten van Wildkampeerders terugkijken via Gids.tv en KIJK.nl.

Nieuwe aflevering van <em>Wildkampeerders</em>: &quot;Ik hou op zich wel van knuffelen&quot; Jimmy is benieuwd of Jony van knuffelen houdt, ze slapen ten slotte samen in een krappe tent. Jony houdt wel van knuffelen, maar teveel klefheid hoeft dan ook weer niet. Gelukkig deelt Jimmy die mening met haar waardoor Jony niet bang is voor de nacht samen: "Ik zie er niet tegenop om met hem alleen in een tent te zitten." Wildkampeerders is elke zaterdag om 16:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en leukste fragmenten van Wildkampeerders terugkijken via Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Wildkampeerders gemist? Sjors en Jet komen door marshmallows dichter tot elkaar Bekijk deze video » Sjors in Wildkampeerders over stuk lopen relatie: "Zij was 12 jaar jonger" Bekijk deze video » Wildkampeerders gemist? Rico en Wendy nemen een romantische duik in het water Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's