Video: finalisten Domino Challenge op van de zenuwen voor finale

Video: finalisten Domino Challenge op van de zenuwen voor finale

Domino Challenge gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Video: finalisten <em>Domino Challenge</em> op van de zenuwen voor finale Domino Challenge gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Vanavond is de finale van Domino Challenge. In het RTL programma gaan acht koppels onder toeziend oog van Ruben Nicolai en de Amerikaanse domino-ster Lily Hevesh de strijd aan om de titel Masters of Domino 2022 te veroveren. RTL Boulevard sprak de zenuwachtige kandidaten vlak voor de uitzending. De finale van Domino Challenge is zaterdag 2 juli om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Domino Challenge terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: finalisten Domino Challenge op van de zenuwen voor finale

Vanavond is de finale van Domino Challenge. In het RTL programma gaan acht koppels onder toeziend oog van Ruben Nicolai en de Amerikaanse domino-ster Lily Hevesh de strijd aan om de titel Masters of Domino 2022 te veroveren. RTL Boulevard sprak de zenuwachtige kandidaten vlak voor de uitzending.

De finale van Domino Challenge is zaterdag 2 juli om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Domino Challenge terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV