Video: Max Verstappen uitgejoeld in Engeland na kwalificatie Grand Prix

Video: Max Verstappen uitgejoeld in Engeland na kwalificatie Grand Prix

Video: <em>Max Verstappen</em> uitgejoeld in Engeland na kwalificatie Grand Prix Met zes glorieuze overwinningen op rij gaat het WK-leider Max Verstappen voor de wind. Een jaar na zijn harde crash tijdens de Britse GP is Verstappen dit weekend terug op Silverstone, waar Ferrari en misschien zelfs Mercedes weer hopen aan te haken. Maar helaas hangt er momenteel nog altijd een donkere wolk boven de Formule 1 dankzij de racistische uitlatingen van Max zijn schoonvader en voormalig autocoureur, Nelson Piquet. In bovenstaande video van RTL Boulevard hoor je dat Verstappen wordt uitgejoeld na zijn kwalificatie. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Formule 1 :
Video: Max Verstappen uitgejoeld in Engeland na kwalificatie Grand Prix

Met zes glorieuze overwinningen op rij gaat het WK-leider Max Verstappen voor de wind. Een jaar na zijn harde crash tijdens de Britse GP is Verstappen dit weekend terug op Silverstone, waar Ferrari en misschien zelfs Mercedes weer hopen aan te haken. Maar helaas hangt er momenteel nog altijd een donkere wolk boven de Formule 1 dankzij de racistische uitlatingen van Max zijn schoonvader en voormalig autocoureur, Nelson Piquet. In bovenstaande video van RTL Boulevard hoor je dat Verstappen wordt uitgejoeld na zijn kwalificatie.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's