Nielson in RTL Boulevard: 'Muziek hielp bij verwerking van rouwproces' (video)

Nielson in RTL Boulevard: 'Muziek hielp bij verwerking van rouwproces' (video)

Nielson in <em>RTL Boulevard</em>: 'Muziek hielp bij verwerking van rouwproces' (video) Niels Littooij, beter bekend onder zijn artiesten naam Nielson, zit inmiddels alweer tien jaar in het vak. Onlangs bracht hij zijn single Stralen uit en daarmee wil hij zijn fans ook laten stralen, dus gaat hij met een eigen online serie langs bij fans om ze een hart onder de riem te steken. In bovenstaande video van RTL Boulevard vertelde hij erover. Ook vertelde hij dat muziek hem heeft geholpen bij het verwerken van een rouwproces. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending RTL Boulevard gemist? 'Boerenprotesten neigen naar terreur' (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: BLØF-mannen opgelucht om weer op Concert at SEA te staan (video) Bekijk deze video » Video: finalisten Domino Challenge op van de zenuwen voor finale Bekijk deze video » RTL Boulevard: drama Addy van den Krommenacker, jurken niet aangekomen bij modeshow Bekijk deze video » Video: Max Verstappen uitgejoeld in Engeland na kwalificatie Grand Prix Bekijk deze video » RTL Boulevard: kabinet trekt geld uit om jongeren uit criminaliteit te houden (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: Tim Hofman komt met 'festivalversie van #BOOS-uitzending' (video) Bekijk deze video »
TV :
Nielson in RTL Boulevard: 'Muziek hielp bij verwerking van rouwproces' (video)

Niels Littooij, beter bekend onder zijn artiesten naam Nielson, zit inmiddels alweer tien jaar in het vak. Onlangs bracht hij zijn single Stralen uit en daarmee wil hij zijn fans ook laten stralen, dus gaat hij met een eigen online serie langs bij fans om ze een hart onder de riem te steken. In bovenstaande video van RTL Boulevard vertelde hij erover. Ook vertelde hij dat muziek hem heeft geholpen bij het verwerken van een rouwproces.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV