De Hollandse Nieuwe: Justen de Wildt zingt Hazes-klassieker Het Is Koud Zonder Jou

De Hollandse Nieuwe: Justen de Wildt zingt Hazes-klassieker Het Is Koud Zonder Jou

Zondag 3 juli 2022 om 10:19

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 2 juli. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv.

<em>De Hollandse Nieuwe</em>: Justen de Wildt zingt Hazes-klassieker <em>Het Is Koud Zonder Jou</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 2 juli. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv. Justen de Wildt zong zaterdag Het Is Koud Zonder Jou in De Hollandse Nieuwe. Het nummer werd in 1980 voor het eerst vertolkt door André Hazes. Maakt Justen net zo veel indruk met zijn versie? Je ziet het in bovenstaande video. Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Justen de Wildt zong zaterdag Het Is Koud Zonder Jou in De Hollandse Nieuwe. Het nummer werd in 1980 voor het eerst vertolkt door André Hazes. Maakt Justen net zo veel indruk met zijn versie? Je ziet het in bovenstaande video.

Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's