Zien: zo ziet de nieuwe Intercity van de NS eruit (video)

Zien: zo ziet de nieuwe Intercity van de NS eruit (video)

Zien: zo ziet de nieuwe <em>Intercity</em> van de NS eruit (video) De NS heeft zaterdag in Rotterdam het publiek kennis laten maken met een nieuwe versie van de intercity. In bovenstaande video van Hart van Nederland zie je hoe de nieuwe trein eruit ziet. De trein heeft een topsnelheid van 200 kilometer per uur en trekt, door extra aandrijving, sneller op dan gebruikelijke treinen op de hogesnelheidslijn. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: Vijf kinderen zwaargewond door frontale botsing in Meppel (video) Bekijk deze video » Boeren blokkeren terrein vader D66-Kamerlid: 'Ik kan hier niks aan doen' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: is zwemmen in open water gevaarlijk of niet? (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De NS heeft zaterdag in Rotterdam het publiek kennis laten maken met een nieuwe versie van de intercity. In bovenstaande video van Hart van Nederland zie je hoe de nieuwe trein eruit ziet. De trein heeft een topsnelheid van 200 kilometer per uur en trekt, door extra aandrijving, sneller op dan gebruikelijke treinen op de hogesnelheidslijn.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV