Klassiekers met Kleinsma gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Klassiekers met Kleinsma gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Klassiekers met Kleinsma: Edsilia Rombley

Klassiekers met Kleinsma gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de derde aflevering van Klassiekers met Kleinsma verkennen we het muzikale pad van Edsilia Rombley. Door wie werd ze geïnspireerd, door welke liedjes wordt ze geraakt en wat maakt een lied zo goed? Het komt allemaal aan bod in een uitgebreid, intiem gesprek. Alle fragmenten uit deze uitzending Klassiekers met Kleinsma: Simone Kleinsma en Edsilia Rombley met 'De dingen waar ik zo van hou' Bekijk deze video » The Sound of MusicDe aflevering wordt afgetrapt met een speciale uitvoering van 'De dingen waar ik zo van hou', uit The Sound of Music. Grote voorbeelden van Edsilia blijken onder anderen Rob de Nijs, Xander de Buisonjé en Karin Bloemen te zijn. Wat maakt ze zo bijzonder? Ook namen als Frank Boeijen, Stef Bos, Willeke Alberti en Ruth Jacott passeren in deze aflevering de revue. MoederKomt Edsilia uit een muzikaal nest en wanneer zong ze voor het eerst in het Nederlands? Verder nog twee extra optredens: Edsilia gaat de uitdaging aan en zingt het nummer 'Je t'aime' van haar grote voorbeeld Karin Bloemen. En het gesprek wordt door Simone afgesloten met 'Foto van vroeger', een nummer van Rob de Nijs. Het is een artiest die Edsilia aan haar moeder doet denken. Bekijk ook Video: Van der Laan & Woe zingen Kom je bij me? in Klassiekers met Kleinsma Bekijk deze video » Klassiekers met Kleinsma: Youp van 't Hek zingt 'Kees' van Frans Halsema Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de derde aflevering van Klassiekers met Kleinsma verkennen we het muzikale pad van Edsilia Rombley. Door wie werd ze geïnspireerd, door welke liedjes wordt ze geraakt en wat maakt een lied zo goed? Het komt allemaal aan bod in een uitgebreid, intiem gesprek.

The Sound of Music
De aflevering wordt afgetrapt met een speciale uitvoering van 'De dingen waar ik zo van hou', uit The Sound of Music. Grote voorbeelden van Edsilia blijken onder anderen Rob de Nijs, Xander de Buisonjé en Karin Bloemen te zijn. Wat maakt ze zo bijzonder? Ook namen als Frank Boeijen, Stef Bos, Willeke Alberti en Ruth Jacott passeren in deze aflevering de revue.

Moeder
Komt Edsilia uit een muzikaal nest en wanneer zong ze voor het eerst in het Nederlands? Verder nog twee extra optredens: Edsilia gaat de uitdaging aan en zingt het nummer 'Je t'aime' van haar grote voorbeeld Karin Bloemen. En het gesprek wordt door Simone afgesloten met 'Foto van vroeger', een nummer van Rob de Nijs. Het is een artiest die Edsilia aan haar moeder doet denken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Klassiekers met Kleinsma


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV