Reizen Waes Wereldsteden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Start: Reizen Waes Wereldsteden

Start: Reizen Waes Wereldsteden Dit voorjaar was het nieuwe seizoen van Reizen Waes, waarin Tom Waes diverse wereldsteden bezoekt, al te zien op België Eén. Vanaf zondag 3 juli kunnen we ook op NPO 3 genieten van dit speciale seizoen van het Vlaamse reisprogramma. CaïroIn Reizen Waes Wereldsteden bezoekt Tom Waes vijf van de grootste steden die onze planeet rijk is. De steden zijn zeer divers; hij begint zijn reis in Caïro en bezoekt daarna Londen, Ulaanbaatar, Los Angeles en Mexico-Stad. In Caïro ontdekt Tom dat de stad al in de tijd van de oude Egyptenaren een grote aantrekkingskracht op mensen uit alle windstreken had - en dat is nog steeds zo. Nieuwe stadTom zoekt uit hoe het is om te leven in één van de grootste steden van Afrika en veruit de grootste in het Midden-Oosten. Want Caïro dreigt de laatste jaren, met meer dan twintig miljoen inwoners, compleet uit haar voegen te barsten. Een 'nieuw Caïro', op 45 kilometer van de huidige stad, is dan ook in de maak. Is dit de oplossing voor de enorme drukte in de Egyptische hoofdstad? :[broadcast:videos](ids:"392573,390390" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Reizen Waes Wereldsteden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dit voorjaar was het nieuwe seizoen van Reizen Waes, waarin Tom Waes diverse wereldsteden bezoekt, al te zien op België Eén. Vanaf zondag 3 juli kunnen we ook op NPO 3 genieten van dit speciale seizoen van het Vlaamse reisprogramma.

Caïro
In Reizen Waes Wereldsteden bezoekt Tom Waes vijf van de grootste steden die onze planeet rijk is. De steden zijn zeer divers; hij begint zijn reis in Caïro en bezoekt daarna Londen, Ulaanbaatar, Los Angeles en Mexico-Stad. In Caïro ontdekt Tom dat de stad al in de tijd van de oude Egyptenaren een grote aantrekkingskracht op mensen uit alle windstreken had - en dat is nog steeds zo.

Nieuwe stad
Tom zoekt uit hoe het is om te leven in één van de grootste steden van Afrika en veruit de grootste in het Midden-Oosten. Want Caïro dreigt de laatste jaren, met meer dan twintig miljoen inwoners, compleet uit haar voegen te barsten. Een 'nieuw Caïro', op 45 kilometer van de huidige stad, is dan ook in de maak. Is dit de oplossing voor de enorme drukte in de Egyptische hoofdstad?

:[broadcast:videos](ids:"392573,390390" title:"Bekijk ook")Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV