Domino Challenge gemist? Tijdsdruk zorgt voor grote fouten en vallende stenen (video)

Domino Challenge gemist? Tijdsdruk zorgt voor grote fouten en vallende stenen (video)

Domino Challenge gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

<em>Domino Challenge</em> gemist? Tijdsdruk zorgt voor grote fouten en vallende stenen (video) Domino Challenge gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. In de finale van Domino Challenge hebben de kandidaten hebben nog maar een paar uur om hun decks af te maken. In die paar uur moet er nog een hele hoop gebeuren en dat zorgt voor enorme stress. Toch moeten de kandidaten gefocust blijven om grote fouten te voorkomen, maar lukt dat ze ook? Bekijk het fragment van Domino Challenge hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Domino Challenge terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Domino Challenge gemist? Het gaat helemaal mis bij Dennis en Kayleigh Bekijk deze video » Domino Challenge gemist? Thomas en Wasilja maken indruk op jury met dominobaan Bekijk deze video » Domino Challenge: Foutje in dominobaan komt Jannes en Guido duur te staan Bekijk deze video »
TV :
Domino Challenge gemist? Tijdsdruk zorgt voor grote fouten en vallende stenen (video)

In de finale van Domino Challenge hebben de kandidaten hebben nog maar een paar uur om hun decks af te maken. In die paar uur moet er nog een hele hoop gebeuren en dat zorgt voor enorme stress. Toch moeten de kandidaten gefocust blijven om grote fouten te voorkomen, maar lukt dat ze ook?

Bekijk het fragment van Domino Challenge hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Domino Challenge terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV