Ik Vertrek: Even Weg: gaan Rudolf en René bungeejumpen in Frankrijk? (video)

Ik Vertrek: Even Weg: gaan Rudolf en René bungeejumpen in Frankrijk? (video)

<em>Ik Vertrek: Even Weg</em>: gaan Rudolf en René bungeejumpen in Frankrijk? (video) Rudolf en René worden tijdens hun bezoek in het zuiden van Frankrijk direct als proefpersonen ingeschakeld. Om de gasten wat langer te laten verblijven, zijn Ronald en Janine namelijk op zoek naar leuke excursies in de omgeving. Waar Rudolf en René genieten van de wandeling door de ongerepte natuur, is er geen haar op hun hoofd die eraan denkt te gaan bungeejumpen… Ik Vertrek: Even Weg was elke zaterdagte zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ik vertrek: even weg gemist? Wanhoop bij David en Gine in het Spaanse Aspe Bekijk deze video » Ik vertrek: even weg: ervaren deelnemers Ronald en Sacha delen tips in Spanje (video) Bekijk deze video » Sneeuwpret in Ik vertrek: even weg, maar dat is niet zonder risico (video) Bekijk deze video »
TV :
Ik Vertrek: Even Weg: gaan Rudolf en René bungeejumpen in Frankrijk? (video)

Rudolf en René worden tijdens hun bezoek in het zuiden van Frankrijk direct als proefpersonen ingeschakeld. Om de gasten wat langer te laten verblijven, zijn Ronald en Janine namelijk op zoek naar leuke excursies in de omgeving. Waar Rudolf en René genieten van de wandeling door de ongerepte natuur, is er geen haar op hun hoofd die eraan denkt te gaan bungeejumpen…

Ik Vertrek: Even Weg was elke zaterdagte zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's