Bekijk de samenvatting: Tour de France 2022 - etappe 2 (video)

Bekijk de samenvatting: Tour de France 2022 - etappe 2 (video)

Bekijk ook het volledige etappeschema van de Tour de France 2022.

Fabio Jakobsen won zaterdag de tweede etappe van de Tour de France 2022. Wout van Aert pakte de gele trui. Bekijk de samenvatting hierboven.

Lees verder onder de video.

Bekijk de samenvatting: <em>Tour de France 2022</em> - etappe 2 (video) Bekijk ook het volledige etappeschema van de Tour de France 2022. Fabio Jakobsen won zaterdag de tweede etappe van de Tour de France 2022. Wout van Aert pakte de gele trui. Bekijk de samenvatting hierboven. Lees verder onder de video. Grote BeltbrugVan tevoren waren alle ogen gericht op de Grote Beltbrug, de verbinding tussen de Deense eilanden Funen en Seeland en uiteindelijk kwamen ook veel renners binnen op achterstand, maar dat kwam vooral door een massale valpartij bij het binnenrijden van Nyborg. En aangezien dat binnen de laatste drie kilometer was, zullen er geen tijdsverschillen worden geteld. De Tour de France 2022 is van 1 tot 23 juli te zien op NPO 1, NPO 2, Eurosport 2, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv. Bekijk de hoogtepunten Tour de France 2022 - etappe 1 Bekijk deze video » ZIEN: Fabio Jakobsen wint tweede etappe Tour de France, Wout van Aert pakt gele trui Bekijk deze video » RTL Nieuws gemist? Zoveel voeding nemen wielrenners mee in de Tour de France (video) Bekijk deze video »
Wielrennen :
Bekijk de samenvatting: Tour de France 2022 - etappe 2 (video)

Grote Beltbrug
Van tevoren waren alle ogen gericht op de Grote Beltbrug, de verbinding tussen de Deense eilanden Funen en Seeland en uiteindelijk kwamen ook veel renners binnen op achterstand, maar dat kwam vooral door een massale valpartij bij het binnenrijden van Nyborg. En aangezien dat binnen de laatste drie kilometer was, zullen er geen tijdsverschillen worden geteld.

De Tour de France 2022 is van 1 tot 23 juli te zien op NPO 1, NPO 2, Eurosport 2, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV