Hart van Nederland: drie gewonden door woningbrand in Waalwijk (video)

Hart van Nederland: drie gewonden door woningbrand in Waalwijk (video)

Zondag 3 juli 2022 om 12:46

<em>Hart van Nederland</em>: drie gewonden door woningbrand in Waalwijk (video) Door een brand in een appartementencomplex aan de Eerste Zeine in Waalwijk zijn in de nacht van zaterdag op zondag drie gewonden gevallen. Vier mensen hebben rook ingeademd en een van hen heeft ook brandwonden, meldt Hart van Nederland. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: is zwemmen in open water gevaarlijk of niet? (video) Bekijk deze video » Zien: zo ziet de nieuwe Intercity van de NS eruit (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man op straat overleden na steekpartij in Delft (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Door een brand in een appartementencomplex aan de Eerste Zeine in Waalwijk zijn in de nacht van zaterdag op zondag drie gewonden gevallen. Vier mensen hebben rook ingeademd en een van hen heeft ook brandwonden, meldt Hart van Nederland. Bekijk de beelden hierboven.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's