Domino Challenge: wie worden de Masters of Domino 2022? (video)

Domino Challenge: wie worden de Masters of Domino 2022? (video)

Domino Challenge gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

<em>Domino Challenge</em>: wie worden de <em>Masters of Domino</em> 2022? (video) Domino Challenge gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Alle decks zijn gevallen en het is nu de taak van de jury om de teams te beoordelen. Dit keer worden de teams niet alleen beoordeeld door Lily Hevesh, maar brengen ook alle oud-kandidaten hun oordeel uit. Wie wordt 'Masters of Domino 2022' en gaat naar huis met een geldbedrag van 25.000 euro? Je ziet het in bovenstaande video. Bekijk het fragment van Domino Challenge hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Domino Challenge terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Domino Challenge gemist? Het gaat helemaal mis bij Dennis en Kayleigh Bekijk deze video » Domino Challenge gemist? Thomas en Wasilja maken indruk op jury met dominobaan Bekijk deze video » Domino Challenge: Foutje in dominobaan komt Jannes en Guido duur te staan Bekijk deze video »
TV :
Domino Challenge: wie worden de Masters of Domino 2022? (video)

Alle decks zijn gevallen en het is nu de taak van de jury om de teams te beoordelen. Dit keer worden de teams niet alleen beoordeeld door Lily Hevesh, maar brengen ook alle oud-kandidaten hun oordeel uit. Wie wordt 'Masters of Domino 2022' en gaat naar huis met een geldbedrag van 25.000 euro? Je ziet het in bovenstaande video.

Bekijk het fragment van Domino Challenge hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Domino Challenge terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV