Zien: Bas Smit en Nicolette van Dam balen van vrijdag op Amsterdamse Zomer

Zien: Bas Smit en Nicolette van Dam balen van vrijdag op Amsterdamse Zomer

De Amsterdamse Zomer betekent over het algemeen een gigantisch groot feest, maar toch verliep het vrijdag niet geheel vlekkeloos. Bas en Nicolette vertellen er over bij Boulevard.

Zien: <em>Bas Smit</em> en Nicolette van Dam balen van vrijdag op <em>Amsterdamse Zomer</em> De Amsterdamse Zomer betekent over het algemeen een gigantisch groot feest, maar toch verliep het vrijdag niet geheel vlekkeloos. Bas en Nicolette vertellen er over bij Boulevard. "Klote"De eet- en drinkgelegenheden op de Amsterdamse Zomer waren erg lastig. "Gisteren was echt klote", maakt Bas Smit er van. "Een derde van het personeel kwam niet opdagen en dan klappen ook nog alle pinautomaten er uit." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook RTL Boulevard: Bas Smit en Nicolette van Dam begrijpen kritiek aanwezigheid Boekenbal Bekijk deze video » Video: Nicolette van Dam en Bas Smit reageren op felle kritiek Amsterdamse Zomer Bekijk deze video »
Muziek :
Zien: Bas Smit en Nicolette van Dam balen van vrijdag op Amsterdamse Zomer

"Klote"
De eet- en drinkgelegenheden op de Amsterdamse Zomer waren erg lastig. "Gisteren was echt klote", maakt Bas Smit er van. "Een derde van het personeel kwam niet opdagen en dan klappen ook nog alle pinautomaten er uit."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV