Bas Smit na storm aan kritiek op Amsterdamse Zomer: ‘Ik zou ook knetter worden’

Bas Smit na storm aan kritiek op Amsterdamse Zomer: ‘Ik zou ook knetter worden’

Bas Smit en Nicolette van Dam wilden met het evenement De Amsterdamse Zomer afgelopen weekend iedereen een leuke dag bezorgen, maar dat is niet helemaal gelukt. Door een grote storing kon er niet worden gepind. Daarnaast was er te weinig personeel waardoor mensen een lauw of helemaal geen drankje kregen. “Daar zou ik zelf ook helemaal knetter van worden”, aldus Bas. Ze hebben er wel van geleerd en zondag ging de organisatie volgens hem een stuk beter. “We zijn heel tevreden hoe het vandaag gaat.”

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Bas Smit na storm aan kritiek op <em>Amsterdamse Zomer</em>: ‘Ik zou ook knetter worden’ Bas Smit en Nicolette van Dam wilden met het evenement De Amsterdamse Zomer afgelopen weekend iedereen een leuke dag bezorgen, maar dat is niet helemaal gelukt. Door een grote storing kon er niet worden gepind. Daarnaast was er te weinig personeel waardoor mensen een lauw of helemaal geen drankje kregen. “Daar zou ik zelf ook helemaal knetter van worden”, aldus Bas. Ze hebben er wel van geleerd en zondag ging de organisatie volgens hem een stuk beter. “We zijn heel tevreden hoe het vandaag gaat.” Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Video: Nicolette van Dam en Bas Smit reageren op felle kritiek Amsterdamse Zomer Bekijk deze video » Zien: Bas Smit en Nicolette van Dam balen van vrijdag op Amsterdamse Zomer Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's