Op Weg naar de Top gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Op Weg naar de Top gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Op Weg naar de Top gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voetbal is onder meisjes en vrouwen de snelst groeiende sport in Nederland. Velen dromen van een glansrijke carrière aan de top, dat is lang niet altijd vanzelfsprekend geweest. De vierdelige serie Op weg naar de top volgt jonge meiden die het Nederlands elftal hopen te bereiken. SeksismeHoe houden de spelers zich staande in een door mannen gedomineerde voetbalwereld? Op welke manier spelen kansenongelijkheid, seksisme en beeldvorming in de media een rol in hun weg naar de top? Dicht op de huid volgen we oud-spelers, Oranje Leeuwinnen, jonge beloftes, coaches, analisten en andere voetbalfanaten. Niets is taboe in deze reeks: van verliefd worden op je teamgenoot tot blessureleed. TalentenFeyenoord-verdediger Samantha van Diemen maakt kans op selectie voor het Nederlands elftal. Profvoetballer Merel van Dongen geeft een inkijkje in het leven van een gevestigd topsporter. Ook de dertienjarige talenten Bobbie, Vlinder en Aya werken hard aan hun toekomst naar de top. Welke offers brengen zij al op jonge leeftijd om hun dromen waar te maken en waar halen ze hun motivatie vandaan? :[broadcast:videos](ids:"466084,465065" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Op Weg naar de Top gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Voetbal is onder meisjes en vrouwen de snelst groeiende sport in Nederland. Velen dromen van een glansrijke carrière aan de top, dat is lang niet altijd vanzelfsprekend geweest. De vierdelige serie Op weg naar de top volgt jonge meiden die het Nederlands elftal hopen te bereiken.

Seksisme
Hoe houden de spelers zich staande in een door mannen gedomineerde voetbalwereld? Op welke manier spelen kansenongelijkheid, seksisme en beeldvorming in de media een rol in hun weg naar de top? Dicht op de huid volgen we oud-spelers, Oranje Leeuwinnen, jonge beloftes, coaches, analisten en andere voetbalfanaten. Niets is taboe in deze reeks: van verliefd worden op je teamgenoot tot blessureleed.

Talenten
Feyenoord-verdediger Samantha van Diemen maakt kans op selectie voor het Nederlands elftal. Profvoetballer Merel van Dongen geeft een inkijkje in het leven van een gevestigd topsporter. Ook de dertienjarige talenten Bobbie, Vlinder en Aya werken hard aan hun toekomst naar de top. Welke offers brengen zij al op jonge leeftijd om hun dromen waar te maken en waar halen ze hun motivatie vandaan?

:[broadcast:videos](ids:"466084,465065" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's