Zien: boerenprotest begonnen, distributiecentra van Boni en Jumbo geblokkeerd

Zien: boerenprotest begonnen, distributiecentra van Boni en Jumbo geblokkeerd

Het kon vandaag nog weleens een heet protestdagje worden, want de boeren hebben grootschalige acties aangekondigd. Zo willen ze onder meer distributiecentra van supermarkten blokkeren. Daar zijn ze maandagochtend vroeg al in geslaagd, want op beelden is te zien hoe trekkers de ingangen van centra van Boni en Jumbo blokkeren.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>boerenprotest</em> begonnen, distributiecentra van Boni en <em>Jumbo</em> geblokkeerd Het kon vandaag nog weleens een heet protestdagje worden, want de boeren hebben grootschalige acties aangekondigd. Zo willen ze onder meer distributiecentra van supermarkten blokkeren. Daar zijn ze maandagochtend vroeg al in geslaagd, want op beelden is te zien hoe trekkers de ingangen van centra van Boni en Jumbo blokkeren. Lees verder onder de video. Schiphol?Het boerenprotest van vandaag wil laten zien dat ze het land "plat" kunnen leggen. Er is van tevoren zelfs gesproken over een opmars naar Schiphol en de Rotterdamse haven, maar of de boeren hier ook in zullen slagen is nog maar zeer de vraag. Feit blijft dat de boeren nog altijd woedend zijn vanwege het aangekondigde stikstofbeleid van het kabinet. Bekijk de beelden van het boerenprotest hierboven. Bekijk ook Boeren blokkeren terrein vader D66-Kamerlid: 'Ik kan hier niks aan doen' (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? 'Boerenprotesten neigen naar terreur' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Schiphol?
Het boerenprotest van vandaag wil laten zien dat ze het land "plat" kunnen leggen. Er is van tevoren zelfs gesproken over een opmars naar Schiphol en de Rotterdamse haven, maar of de boeren hier ook in zullen slagen is nog maar zeer de vraag. Feit blijft dat de boeren nog altijd woedend zijn vanwege het aangekondigde stikstofbeleid van het kabinet.

Bekijk de beelden van het boerenprotest hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV