Maandag weer boerenopstand: 'Onvoorspelbaar wat gaat gebeuren' (video)

Maandag weer boerenopstand: 'Onvoorspelbaar wat gaat gebeuren' (video)

Veel boeren hebben aangekondigd om maandag weer te gaan protesteren tegen de stikstofplannen van het Kabinet. De afgelopen week liepen verschillende boerenacties uit de hand en werd er geweld gebruikt, het is de grote vraag wat er vandaag gaat gebeuren. Demonstranten waren van plan om het land plat te leggen en bijvoorbeeld wegen rond Schiphol te blokkeren, maar dit wordt niet geaccepteerd. Verslaggever Pieter de Graag blikt vanaf Schiphol vooruit op boerenacties en volgens hem is het 'onvoorspelbaar' wat er precies gaat gebeuren.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Maandag weer <em>boerenopstand</em>: 'Onvoorspelbaar wat gaat gebeuren' (video) Veel boeren hebben aangekondigd om maandag weer te gaan protesteren tegen de stikstofplannen van het Kabinet. De afgelopen week liepen verschillende boerenacties uit de hand en werd er geweld gebruikt, het is de grote vraag wat er vandaag gaat gebeuren. Demonstranten waren van plan om het land plat te leggen en bijvoorbeeld wegen rond Schiphol te blokkeren, maar dit wordt niet geaccepteerd. Verslaggever Pieter de Graag blikt vanaf Schiphol vooruit op boerenacties en volgens hem is het 'onvoorspelbaar' wat er precies gaat gebeuren. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. RTL Boulevard gemist? 'Boerenprotesten neigen naar terreur' (video) Bekijk deze video » Zien: boerenprotest begonnen, distributiecentra van Boni en Jumbo geblokkeerd Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV