Ook vissers protesteren tegen stikstofplannen, blokkeren haven Lauwersoog (video)

Ook vissers protesteren tegen stikstofplannen, blokkeren haven Lauwersoog (video)

Niet alleen de boeren, ook vissers zijn aan het protesteren tegen de stikstofplannen van het Kabinet. Door het stikstofbeleid kunnen ze bijvoorbeeld straks niet meer vissen voor de Nederlandse kust en ze hebben veel last van de hoge brandstofprijzen. Daarom komen ze in actie, vissers hebben met hun boten een deel van de haven van Lauwersoog geblokkeerd.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Ook <em>vissers</em> protesteren tegen stikstofplannen, blokkeren haven Lauwersoog (video) Niet alleen de boeren, ook vissers zijn aan het protesteren tegen de stikstofplannen van het Kabinet. Door het stikstofbeleid kunnen ze bijvoorbeeld straks niet meer vissen voor de Nederlandse kust en ze hebben veel last van de hoge brandstofprijzen. Daarom komen ze in actie, vissers hebben met hun boten een deel van de haven van Lauwersoog geblokkeerd. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Zien: boerenprotest begonnen, distributiecentra van Boni en Jumbo geblokkeerd Bekijk deze video » Maandag weer boerenopstand: 'Onvoorspelbaar wat gaat gebeuren' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV