Shownieuws: Evert Santegoeds vindt kritiek op trouwjurk Manon Meijers "buitensporig"

Shownieuws: Evert Santegoeds vindt kritiek op trouwjurk Manon Meijers "buitensporig"

Maandag 4 juli 2022 om 08:26

Zondag was het dan eindelijk zover. Na lang wachten en meerdere uitgestelde feesten zijn Guus Meeuwis en zijn geliefde Manon Meijers in Portugal met elkaar in het huwelijk getreden. Evert Santegoeds kon melden dat ze een bijzondere trouwambtenaar hadden geregeld: niemand minder dan 'Doctor Love' Robert ten Brink. Er was echter ook kritiek...

Lees verder onder de video.

<em>Shownieuws</em>: Evert Santegoeds vindt kritiek op trouwjurk <em>Manon Meijers</em> &quot;buitensporig&quot; Zondag was het dan eindelijk zover. Na lang wachten en meerdere uitgestelde feesten zijn Guus Meeuwis en zijn geliefde Manon Meijers in Portugal met elkaar in het huwelijk getreden. Evert Santegoeds kon melden dat ze een bijzondere trouwambtenaar hadden geregeld: niemand minder dan 'Doctor Love' Robert ten Brink. Er was echter ook kritiek... Lees verder onder de video. Nieuw liedMeeuwis deelde foto's van de ceremonie op zijn Instagram-pagina, vergezeld door zijn nieuwe lied 'Ja' - dat hij speciaal schreef voor zijn Manon. Overigens was er wel wat 'gedoe' rond de trouwjurk van Manon. Er kwam veel kritiek op social media, maar dat vond Santegoeds (zelf ook niet van onbesproken gedrag in dit opzicht) alle perken te buiten gaan en "buitensporig". Het was tenslotte "de dag van haar leven". Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Video: Guus Meeuwis en Manon in het vliegtuig onderweg naar trouwlocatie Bekijk deze video » Zien: Guus Meeuwis en zijn Manon getrouwd door Robert ten Brink (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Nieuw lied
Meeuwis deelde foto's van de ceremonie op zijn Instagram-pagina, vergezeld door zijn nieuwe lied 'Ja' - dat hij speciaal schreef voor zijn Manon. Overigens was er wel wat 'gedoe' rond de trouwjurk van Manon. Er kwam veel kritiek op social media, maar dat vond Santegoeds (zelf ook niet van onbesproken gedrag in dit opzicht) alle perken te buiten gaan en "buitensporig". Het was tenslotte "de dag van haar leven".

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's