Samenvatting Novak Djokovic - Tim van Rijthoven (achtste finale Wimbledon)

Samenvatting Novak Djokovic - Tim van Rijthoven (achtste finale Wimbledon)

Samenvatting <em>Novak Djokovic - Tim van Rijthoven</em> (achtste finale Wimbledon) Het sprookje van Tim van Rijthoven op Wimbledon is voorbij. In de achtste finales moest hij het zondag opnemen tegen twintigvoudig Grand Slam-kampioen Novak Djokovic, één van de grootste tennissers aller tijden. De Serviër bleek een maatje te groot voor de Nederlander met de wildcard. Van Rijthoven wist nog wel een set te pakken, maar ging uiteindelijk met 3-1 ten onder: 6-2, 4-6, 6-1 en 6-2. Bekijk de samenvatting van Novak Djokovic - Tim van Rijthoven hierboven. Lees alles over Wimbledon op Gids.tv. Bekijk ook Wimbledon: Van Rijthoven wint van Basilasjvili, bekijk zijn winnende punt Bekijk deze video » ZIEN: Novak Djokovic wint van Tim van Rijthoven in vier sets, bekijk match point Bekijk deze video »
Tennis :
Samenvatting Novak Djokovic - Tim van Rijthoven (achtste finale Wimbledon)

Het sprookje van Tim van Rijthoven op Wimbledon is voorbij. In de achtste finales moest hij het zondag opnemen tegen twintigvoudig Grand Slam-kampioen Novak Djokovic, één van de grootste tennissers aller tijden. De Serviër bleek een maatje te groot voor de Nederlander met de wildcard. Van Rijthoven wist nog wel een set te pakken, maar ging uiteindelijk met 3-1 ten onder: 6-2, 4-6, 6-1 en 6-2.

Bekijk de samenvatting van Novak Djokovic - Tim van Rijthoven hierboven. Lees alles over Wimbledon op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV