Zien: Katja Schuurman meegenomen door douane na grap over cocaïne

Zien: Katja Schuurman meegenomen door douane na grap over cocaïne

Zien: <em>Katja Schuurman</em> meegenomen door douane na grap over <em>cocaïne</em> Het leven van een bekende Nederlander is natuurlijk loodzwaar. Naast een goed gevulde bankrekening heb je namelijk regelmatig de pech eruit gepikt te worden in de rij op het vliegveld. Het overkwam Katja Schuurman, die naar eigen zeggen altijd de klos is op luchthavens. Ook nu was het weer raak en werd ze door de douane meegenomen met de vraag of ze iets aan te geven heeft. "Ja, een kilo coke, nou goed," was het antwoord van Schuurman. Dat kwam haar duur te staan, want vervolgens werd haar bagage anderhalf uur lang doorzocht. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Katja Schuurman is tot over haar oren verliefd op een jonge man Bekijk deze video » Katja Schuurman in Boerderij van Dorst over paddo's: "Echt een fantastische uitvinding" Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het leven van een bekende Nederlander is natuurlijk loodzwaar. Naast een goed gevulde bankrekening heb je namelijk regelmatig de pech eruit gepikt te worden in de rij op het vliegveld. Het overkwam Katja Schuurman, die naar eigen zeggen altijd de klos is op luchthavens. Ook nu was het weer raak en werd ze door de douane meegenomen met de vraag of ze iets aan te geven heeft. "Ja, een kilo coke, nou goed," was het antwoord van Schuurman. Dat kwam haar duur te staan, want vervolgens werd haar bagage anderhalf uur lang doorzocht.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV