Zien: Frans Duijts aangevallen op social media omdat kinderen hem met "u" aanspreken

Zien: Frans Duijts aangevallen op social media omdat kinderen hem met "u" aanspreken

Zien: <em>Frans Duijts</em> aangevallen op social media omdat kinderen hem met &quot;u&quot; aanspreken Shownieuws moest zondagavond blijkbaar zijn best doen om de uitzending vol te krijgen, want Frans Duijts haalde de uitzending met een tamelijk bizar relletje op social media. Zijn dochter haalde onlangs haar rijbewijs en wilde meteen de weg op. In een WhatsApp-gesprek met haar vader vraagt ze zelfs: "Mag ik morgen uw chauffeur zijn? Voor uw interview in Papendrecht." Klinkt allemaal leuk, maar heel social media valt over het feit dat de kinderen van Duijts hem met "u" aanspreken. Ook Evert Santegoeds is verbijsterd: "Daar sta ik eerlijk gezegd ook wel van te kijken. Die Brabantse gezelligerd en dan je kinderen 'u' laten zeggen!" Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook I Can See Your Voice gemist? Frans Duijts en Jeffrey Sanders treden samen op Bekijk deze video » Video: Frans Duijts opgenomen in het ziekenhuis vanwege een griep Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Shownieuws moest zondagavond blijkbaar zijn best doen om de uitzending vol te krijgen, want Frans Duijts haalde de uitzending met een tamelijk bizar relletje op social media. Zijn dochter haalde onlangs haar rijbewijs en wilde meteen de weg op. In een WhatsApp-gesprek met haar vader vraagt ze zelfs: "Mag ik morgen uw chauffeur zijn? Voor uw interview in Papendrecht." Klinkt allemaal leuk, maar heel social media valt over het feit dat de kinderen van Duijts hem met "u" aanspreken. Ook Evert Santegoeds is verbijsterd: "Daar sta ik eerlijk gezegd ook wel van te kijken. Die Brabantse gezelligerd en dan je kinderen 'u' laten zeggen!"

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV