Nieuw seizoen Love Island 11 juli bij Videoland: dit zijn de vrijgezellen

Nieuw seizoen Love Island 11 juli bij Videoland: dit zijn de vrijgezellen

Maandag 4 juli 2022 om 10:49

Vanaf 11 juli kun je bij Videoland weer genieten van een gloednieuw seizoen van Love Island. Vlaamse en Nederlandse singles gaan in de realityshow op zoek naar een nieuwe liefde, en deze zoektocht bezorgt de kijkers heerlijk entertainment. De ‘Islanders’ moeten elke ronde een koppel vormen als ze in de luxe villa willen blijven. Het vinden van een partner is dus niet alleen van belang voor de liefde, maar ook voor het spel…

Het derde seizoen van Love Island is vanaf 11 juli te zien bij Videoland. Bekijk in de video hieronder wie de nieuwe ‘Islanders’ zijn.

Nieuw seizoen <em>Love Island</em> 11 juli bij Videoland: dit zijn de vrijgezellen Vanaf 11 juli kun je bij Videoland weer genieten van een gloednieuw seizoen van Love Island. Vlaamse en Nederlandse singles gaan in de realityshow op zoek naar een nieuwe liefde, en deze zoektocht bezorgt de kijkers heerlijk entertainment. De ‘Islanders’ moeten elke ronde een koppel vormen als ze in de luxe villa willen blijven. Het vinden van een partner is dus niet alleen van belang voor de liefde, maar ook voor het spel… Het derde seizoen van Love Island is vanaf 11 juli te zien bij Videoland. Bekijk in de video hieronder wie de nieuwe ‘Islanders’ zijn. Video: zegt deelneemster Victoria hier dat Love Island nep is? Bekijk deze video »
TV :
Nieuw seizoen Love Island 11 juli bij Videoland: dit zijn de vrijgezellen

Actuele video's

Meer actuele video's