Goede Tijden, Slechte Tijden: bekijk eerste beelden van zomercliff 2022

Goede Tijden, Slechte Tijden: bekijk eerste beelden van zomercliff 2022

De zomer komt eraan en dat betekent dat de soap Goede Tijden, Slechte Tijden ook even op vakantie gaat. Maar dat gebeurt nooit zomaar, de zomerstop wordt traditioneel ingeluid met een spectaculaire zomercliff. Donderdag is het zover, dan zie je hoe dit seizoen van GTST wordt afgesloten. En de eerste beelden beloven dat het weer een spannende boel wordt met een bruiloft en een bevalling…

De zomercliff van Goede Tijden, Slechte Tijden is donderdag 7 juli om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kunt alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

<em>Goede Tijden, Slechte Tijden</em>: bekijk eerste beelden van zomercliff 2022 De zomer komt eraan en dat betekent dat de soap Goede Tijden, Slechte Tijden ook even op vakantie gaat. Maar dat gebeurt nooit zomaar, de zomerstop wordt traditioneel ingeluid met een spectaculaire zomercliff. Donderdag is het zover, dan zie je hoe dit seizoen van GTST wordt afgesloten. En de eerste beelden beloven dat het weer een spannende boel wordt met een bruiloft en een bevalling… De zomercliff van Goede Tijden, Slechte Tijden is donderdag 7 juli om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kunt alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Goede Tijden, Slechte Tijden: zwangere Shanti raakt gewond bij explosie in flat Bekijk deze video » Babette van Veen over onverwachte terugkeer GTST: "Heb een heel afscheid gehad" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's