B&B vol liefde seizoen 1: hoe gaat het nu met Bert, Roxanne en Caroline?

B&B vol liefde seizoen 1: hoe gaat het nu met Bert, Roxanne en Caroline?

Het nieuwe seizoen van B&B vol liefde staat voor de deur, dus het is een goed moment om even een update te geven van hoe het nu met een aantal B&B-eigenaren gaat. In het programma krijgen single Bed * Breakfast-eigenaren vrijgezellen over de vloer, in de hoop een nieuwe liefde te vinden. Bert, Roxanne en Caroline vonden in de serie geen nieuwe partner, maar ze vertellen hoe het nu, een jaar later, met ze gaat.

Bekijk in de video hieronder de update van deelnemers van het eerste seizoen van B&B vol liefde.

Het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde is vanaf maandag 11 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>B&amp;B vol liefde</em> seizoen 1: hoe gaat het nu met Bert, Roxanne en Caroline? Het nieuwe seizoen van B&B vol liefde staat voor de deur, dus het is een goed moment om even een update te geven van hoe het nu met een aantal B&B-eigenaren gaat. In het programma krijgen single Bed * Breakfast-eigenaren vrijgezellen over de vloer, in de hoop een nieuwe liefde te vinden. Bert, Roxanne en Caroline vonden in de serie geen nieuwe partner, maar ze vertellen hoe het nu, een jaar later, met ze gaat. Bekijk in de video hieronder de update van deelnemers van het eerste seizoen van B&B vol liefde. Het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde is vanaf maandag 11 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. B&B Vol liefde vanaf 11 juli bij RTL 4: bekijk de trailer voor seizoen 2 Bekijk deze video » Roxanne uit B&B Vol Liefde voorspelt publiekslieveling nieuw seizoen: "Hij wordt de smaakmaker" Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV