Boerenopstand: boeren blokkeren grensovergang met Duitsland

Boerenopstand: boeren blokkeren grensovergang met Duitsland

Maandag staat Nederland weer in het teken van het boerenprotest. De boeren zijn fel tegen de stikstofplannen van het Kabinet, vorige week werd er al massaal gedemonstreerd. Ze lieten weten dat ze 4 juli heel Nederland wilden platleggen, het is de grote vraag hoever deze boerenacties daadwerkelijk zullen gaan. Een grensovergang met Duitsland werd maandag al geblokkeerd door de boze boeren.

Bekijk de beelden van Hart van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>Boerenopstand</em>: boeren blokkeren grensovergang met Duitsland Maandag staat Nederland weer in het teken van het boerenprotest. De boeren zijn fel tegen de stikstofplannen van het Kabinet, vorige week werd er al massaal gedemonstreerd. Ze lieten weten dat ze 4 juli heel Nederland wilden platleggen, het is de grote vraag hoever deze boerenacties daadwerkelijk zullen gaan. Een grensovergang met Duitsland werd maandag al geblokkeerd door de boze boeren. Bekijk de beelden van Hart van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Zien: boerenprotest begonnen, distributiecentra van Boni en Jumbo geblokkeerd Bekijk deze video » Ook vissers protesteren tegen stikstofplannen, blokkeren haven Lauwersoog (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV