Remco Campert schreef honderden brieven aan Kees van Kooten (DWDD)

Remco Campert schreef honderden brieven aan Kees van Kooten (DWDD)

Remco Campert kondigde een aantal jaar geleden al aan dat hij stopte met schrijven. Maar in 2019 bekende de schrijver in De wereld draait door dat hij ‘stiekem’ toch gewoon nog aan het schrijven was. Hij wisselde jarenlang brieven uit met zijn goede vriend Kees van Kooten, en deze zijn gebundeld in het boek Aanelkaar.

Maandag 4 juli werd bekend dat schrijver Remco Campert (92) is overleden. Bekijk het fragment over de brieven in de video van DWDD hieronder.

<em>Remco Campert</em> schreef honderden brieven aan Kees van Kooten (<em>DWDD</em>) Remco Campert kondigde een aantal jaar geleden al aan dat hij stopte met schrijven. Maar in 2019 bekende de schrijver in De wereld draait door dat hij ‘stiekem’ toch gewoon nog aan het schrijven was. Hij wisselde jarenlang brieven uit met zijn goede vriend Kees van Kooten, en deze zijn gebundeld in het boek Aanelkaar. Maandag 4 juli werd bekend dat schrijver Remco Campert (92) is overleden. Bekijk het fragment over de brieven in de video van DWDD hieronder. Remco Campert (92) overleden: bekijk zijn interview bij College Tour Bekijk deze video » Schrijver Remco Campert (92) overleden: bekijk zijn ode aan de traplift Bekijk deze video »
Nieuws :
Remco Campert schreef honderden brieven aan Kees van Kooten (DWDD)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV