Familie Gillis: massa is kassa: Peter boos op mensen die hart van graf moeder jatten

Familie Gillis: massa is kassa: Peter boos op mensen die hart van graf moeder jatten

Peter en Nicol zijn in Familie Gillis: massa is kassa bij het graf van zijn moeder. Hij heeft een bijzonder hart met een persoonlijke boodschap geplaatst bij de grafsteen, maar deze keer moet hij harde maatregelen nemen. Dit bordje is namelijk al meerdere keren gestolen, Peter is er helemaal klaar mee en gaat het nu vastzetten met beton. “Dat moet natuurlijk niet te diep, anders zit ik op de kist.”

Bekijk de beelden van Familie Gillis: massa is kassa hieronder.

Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Familie Gillis: massa is kassa</em>: Peter boos op mensen die hart van graf moeder jatten Peter en Nicol zijn in Familie Gillis: massa is kassa bij het graf van zijn moeder. Hij heeft een bijzonder hart met een persoonlijke boodschap geplaatst bij de grafsteen, maar deze keer moet hij harde maatregelen nemen. Dit bordje is namelijk al meerdere keren gestolen, Peter is er helemaal klaar mee en gaat het nu vastzetten met beton. “Dat moet natuurlijk niet te diep, anders zit ik op de kist.” Bekijk de beelden van Familie Gillis: massa is kassa hieronder. Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Massa is Kassa: koopt Peter Gillis een nieuwe MERCEDES van 500K? Bekijk deze video » Familie Gillis: massa is kassa: hondje Coco leert de Foxtrot Bekijk deze video »
TV :
Familie Gillis: massa is kassa: Peter boos op mensen die hart van graf moeder jattenActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV