RTL Boulevard gemist? Brigitte Kaandorp wint Johan Kaart Prijs (video)

RTL Boulevard gemist? Brigitte Kaandorp wint Johan Kaart Prijs (video)

<em>RTL Boulevard</em> gemist? Brigitte Kaandorp wint <em>Johan Kaart Prijs</em> (video) De koningin van het cabaret, Brigitte Kaandorp, staat al decennialang op het podium en dat moet maar eens gevierd worden. En dus werd ze vandaag geëerd met de Johan Kaart Prijs; een prestigieuze onderscheiding voor theateramusement. En daarmee treedt ze in de voetsporen van onder andere Pierre Bokma, Simone Kleinsma en Andre van Duin. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Video: Luca Borsato laat stukje van allereerste single horen Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Rumoerige week voor Ricky Martin: wat is er aan de hand? (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: zorgen over horecatekort na chaos bij Amsterdamse Zomer-festival Bekijk deze video » Kopen Zonder Kijken gaat internationaal: 'Alles is bigger en better' (video) Bekijk deze video » Leco van Zadelhoff in RTL Boulevard over nieuwste beautytrend: een wenkbrauw-toupet Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Doorbraak in zaak Peter R. de Vries: wie is Krystian M.? (video) Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard gemist? Brigitte Kaandorp wint Johan Kaart Prijs (video)

De koningin van het cabaret, Brigitte Kaandorp, staat al decennialang op het podium en dat moet maar eens gevierd worden. En dus werd ze vandaag geëerd met de Johan Kaart Prijs; een prestigieuze onderscheiding voor theateramusement. En daarmee treedt ze in de voetsporen van onder andere Pierre Bokma, Simone Kleinsma en Andre van Duin.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV