Kopen Zonder Kijken gaat internationaal: 'Alles is bigger en better' (video)

Kopen Zonder Kijken gaat internationaal: 'Alles is bigger en better' (video)

<em>Kopen Zonder Kijken</em> gaat internationaal: 'Alles is bigger en better' (video) Het wordt de komende tijd flink afzien voor fans van Kopen Zonder Kijken, want vanavond is alweer de allerlaatste aflevering van dit seizoen. Gelukkig belooft ook deze uitzending weer een pareltje te worden en er is nog meer goed nieuws; het programma is ook in het buitenland razend populair. De Belgische, Amerikaanse en Australische versie zijn gewoon te zien op Videoland. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. De laatste aflevering van Kopen Zonder Kijken is maandagavond om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen Zonder Kijken terugkijken bij Gids.tv Alle fragmenten uit deze uitzending Video: Luca Borsato laat stukje van allereerste single horen Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Rumoerige week voor Ricky Martin: wat is er aan de hand? (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Brigitte Kaandorp wint Johan Kaart Prijs (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: zorgen over horecatekort na chaos bij Amsterdamse Zomer-festival Bekijk deze video » Leco van Zadelhoff in RTL Boulevard over nieuwste beautytrend: een wenkbrauw-toupet Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Doorbraak in zaak Peter R. de Vries: wie is Krystian M.? (video) Bekijk deze video »
TV :
Kopen Zonder Kijken gaat internationaal: 'Alles is bigger en better' (video)

Het wordt de komende tijd flink afzien voor fans van Kopen Zonder Kijken, want vanavond is alweer de allerlaatste aflevering van dit seizoen. Gelukkig belooft ook deze uitzending weer een pareltje te worden en er is nog meer goed nieuws; het programma is ook in het buitenland razend populair. De Belgische, Amerikaanse en Australische versie zijn gewoon te zien op Videoland. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

De laatste aflevering van Kopen Zonder Kijken is maandagavond om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen Zonder Kijken terugkijken bij Gids.tvActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV