Leco van Zadelhoff in RTL Boulevard over nieuwste beautytrend: een wenkbrauw-toupet

Leco van Zadelhoff in RTL Boulevard over nieuwste beautytrend: een wenkbrauw-toupet

Leco van Zadelhoff in <em>RTL Boulevard</em> over nieuwste beautytrend: een wenkbrauw-toupet Beautytrends, ze zijn er in alle soorten en maten en de een blijft wat langer hangen dan de ander. Van wenkbrauwchirurgie tot een omhoogstaande lipliner of hair frosting, de eendagsvliegen, vliegen je om de oren. Maar als je deze zomer zin hebt in iets makkelijker dan al dat ingewikkelde gedoe, dan is gewoon goede lippenstift ook prima, zegt specialist Leco van Zadelhoff in bovenstaande video van RTL Boulevard. En dan is er ook nog iets anders: een wenkbrauw-toupet. Ook daarover vertelt Leco je alles. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Video: Luca Borsato laat stukje van allereerste single horen Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Rumoerige week voor Ricky Martin: wat is er aan de hand? (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Brigitte Kaandorp wint Johan Kaart Prijs (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: zorgen over horecatekort na chaos bij Amsterdamse Zomer-festival Bekijk deze video » Kopen Zonder Kijken gaat internationaal: 'Alles is bigger en better' (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Doorbraak in zaak Peter R. de Vries: wie is Krystian M.? (video) Bekijk deze video »
TV :
Leco van Zadelhoff in RTL Boulevard over nieuwste beautytrend: een wenkbrauw-toupet

Beautytrends, ze zijn er in alle soorten en maten en de een blijft wat langer hangen dan de ander. Van wenkbrauwchirurgie tot een omhoogstaande lipliner of hair frosting, de eendagsvliegen, vliegen je om de oren. Maar als je deze zomer zin hebt in iets makkelijker dan al dat ingewikkelde gedoe, dan is gewoon goede lippenstift ook prima, zegt specialist Leco van Zadelhoff in bovenstaande video van RTL Boulevard. En dan is er ook nog iets anders: een wenkbrauw-toupet. Ook daarover vertelt Leco je alles.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV