Shownieuws: Max Verstappen brengt een eigen tijdschrift HEROES uit (video)

Shownieuws: Max Verstappen brengt een eigen tijdschrift HEROES uit (video)

<em>Shownieuws</em>: Max Verstappen brengt een eigen tijdschrift <em>HEROES</em> uit (video) Leuk nieuws voor Max Verstappen-fans. De F1-coureur gaat een eigen tijdschrift genaamd HEROES uitbrengen, zo werd maandagavond onthuld in Shownieuws. Het blad gaat over niemand minder dan Verstappen zelf en hij is zelf de hoofdredacteur. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Formule 1: Herhaling herstart Groot-Brittannië Bekijk deze video » Formule 1: Problemen voor Verstappen tijdens de GP van Groot-Brittannië Bekijk deze video » Formule 1: Carlos Sainz wint voor het eerst een Grand Prix en pakt de winst in Groot-Brittannië Bekijk deze video »
Formule 1 :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Leuk nieuws voor Max Verstappen-fans. De F1-coureur gaat een eigen tijdschrift genaamd HEROES uitbrengen, zo werd maandagavond onthuld in Shownieuws. Het blad gaat over niemand minder dan Verstappen zelf en hij is zelf de hoofdredacteur.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV