Op1 gemist? Politiechef over boerenprotesten: 'Boeren vertrekken als we dat vragen'

Op1 gemist? Politiechef over boerenprotesten: 'Boeren vertrekken als we dat vragen'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Politiechef over <em>boerenprotesten</em>: 'Boeren vertrekken als we dat vragen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Distributiecentra, havens, snelwegen en het Mediapark. Door het hele land waren vandaag acties van protesterende boeren te zien. Boeren hadden eerder aangekondigd ‘heel Nederland plat te leggen’ uit onvrede over de stikstofplannen van het kabinet. Politiechef Willem Woelders was maandag te gast in Op1 om te vertellen hoe de dag is verlopen. 'We hebben vanaf vanmorgen vroeg diverse acties gezien. Je ziet een breed protest, waarbij ook andere actievoerders aansluiten. (...) En het merendeel van de boeren vertrekt als we dat vragen.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Politiechef over boerenprotesten: 'Boeren vertrekken als we dat vragen'

Distributiecentra, havens, snelwegen en het Mediapark. Door het hele land waren vandaag acties van protesterende boeren te zien. Boeren hadden eerder aangekondigd ‘heel Nederland plat te leggen’ uit onvrede over de stikstofplannen van het kabinet. Politiechef Willem Woelders was maandag te gast in Op1 om te vertellen hoe de dag is verlopen. 'We hebben vanaf vanmorgen vroeg diverse acties gezien. Je ziet een breed protest, waarbij ook andere actievoerders aansluiten. (...) En het merendeel van de boeren vertrekt als we dat vragen.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's