Derk Boswijk twijfelt over aangifte na doodsbedreiging: "Buitengewoon waardeloos" (Op1)

Derk Boswijk twijfelt over aangifte na doodsbedreiging: "Buitengewoon waardeloos" (Op1)

Derk Boswijk, Tweede Kamerlid namens het CDA, stond de afgelopen dagen volop in de belangstelling. Hij was een paar dagen niet aanwezig in Den Haag omdat er boeren bij hem thuis stonden. Er zijn zelfs doodsbedreigingen geuit. Boswijk twijfelt echter of hij wel aangifte moet doen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Derk Boswijk</em> twijfelt over aangifte na doodsbedreiging: &quot;Buitengewoon waardeloos&quot; (<em>Op1</em>) Derk Boswijk, Tweede Kamerlid namens het CDA, stond de afgelopen dagen volop in de belangstelling. Hij was een paar dagen niet aanwezig in Den Haag omdat er boeren bij hem thuis stonden. Er zijn zelfs doodsbedreigingen geuit. Boswijk twijfelt echter of hij wel aangifte moet doen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. DorpsgenootDe CDA'er noemt het weliswaar "buitengewoon waardeloos" dat mensen bij hem thuis stonden met een doodsbedreiging, maar hij zag ook dat het een vrouwelijke dorpsgenoot van hem was. Het tekent de radeloosheid van veel boeren, waar volgens Boswijk gewoon een oplossing voor moet komen. Daarom gaat hij liever met ze in gesprek dan een aangifte de deur uit te doen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Op1 gemist? Politiechef over boerenprotesten: 'Boeren vertrekken als we dat vragen' Bekijk deze video » Op1: Derk Boswijk heeft stevige kritiek op het stikstofkaartje van Christianne van der Wal Bekijk deze video » Op1 gemist? Minister Conny Helder over de toekomstige problemen in ouderenzorg Bekijk deze video »
Talkshow :
Derk Boswijk twijfelt over aangifte na doodsbedreiging: "Buitengewoon waardeloos" (Op1)

Dorpsgenoot
De CDA'er noemt het weliswaar "buitengewoon waardeloos" dat mensen bij hem thuis stonden met een doodsbedreiging, maar hij zag ook dat het een vrouwelijke dorpsgenoot van hem was. Het tekent de radeloosheid van veel boeren, waar volgens Boswijk gewoon een oplossing voor moet komen. Daarom gaat hij liever met ze in gesprek dan een aangifte de deur uit te doen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV