Op1: Derk Boswijk heeft stevige kritiek op het stikstofkaartje van Christianne van der Wal

Op1: Derk Boswijk heeft stevige kritiek op het stikstofkaartje van Christianne van der Wal

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: Derk Boswijk heeft stevige kritiek op het stikstofkaartje van <em>Christianne van der Wal</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Na het kwartje van Kok en de duizend euro van Rutte lijkt er nu een nieuw fenomeen te zijn ontstaan: het stikstofkaartje van Van der Wal. De kaart laat zien hoeveel stikstofreductie er per gebied moet worden gerealiseerd in Nederland, maar heeft tot grote boerenprotesten geleid. CDA-Kamerlid Derk Boswijk protesteerde vier dagen vóór publicatie al tegen het kaartje van Christianne van der Wal, maar er werd niet naar hem geluisterd. Bij Op1 heeft hij opnieuw stevige kritiek op de kaart. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Op1 gemist? Politiechef over boerenprotesten: 'Boeren vertrekken als we dat vragen' Bekijk deze video » Derk Boswijk twijfelt over aangifte na doodsbedreiging: "Buitengewoon waardeloos" (Op1) Bekijk deze video » Op1 gemist? Minister Conny Helder over de toekomstige problemen in ouderenzorg Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Derk Boswijk heeft stevige kritiek op het stikstofkaartje van Christianne van der Wal

Na het kwartje van Kok en de duizend euro van Rutte lijkt er nu een nieuw fenomeen te zijn ontstaan: het stikstofkaartje van Van der Wal. De kaart laat zien hoeveel stikstofreductie er per gebied moet worden gerealiseerd in Nederland, maar heeft tot grote boerenprotesten geleid. CDA-Kamerlid Derk Boswijk protesteerde vier dagen vóór publicatie al tegen het kaartje van Christianne van der Wal, maar er werd niet naar hem geluisterd. Bij Op1 heeft hij opnieuw stevige kritiek op de kaart.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV