Op1 gemist? Minister Conny Helder over de toekomstige problemen in ouderenzorg

Op1 gemist? Minister Conny Helder over de toekomstige problemen in ouderenzorg

Dinsdag 5 juli 2022 om 08:29

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Minister <em>Conny Helder</em> over de toekomstige problemen in ouderenzorg Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Conny Helder is minister voor Langdurige Zorg in het kabinet-Rutte IV. Ze stelt dat we in Nederland de ouderenzorg radicaal anders moeten gaan inrichten vanwege de zogeheten "dubbele vergrijzing": het aantal ouderen verdubbelt in korte tijd. Ondertussen willen steeds minder mensen in deze sector werken. Daarom moeten we het volgens Helder anders organiseren; hoe precies wordt niet duidelijk uit haar antwoord in Op1. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Minister Conny Helder over de toekomstige problemen in ouderenzorg

Conny Helder is minister voor Langdurige Zorg in het kabinet-Rutte IV. Ze stelt dat we in Nederland de ouderenzorg radicaal anders moeten gaan inrichten vanwege de zogeheten "dubbele vergrijzing": het aantal ouderen verdubbelt in korte tijd. Ondertussen willen steeds minder mensen in deze sector werken. Daarom moeten we het volgens Helder anders organiseren; hoe precies wordt niet duidelijk uit haar antwoord in Op1.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's