Kasteelvrouwe Emmy gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kasteelvrouwe Emmy gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kasteelvrouwe Emmy gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de vijfde aflevering van Kasteelvrouwe Emmy te zien op NPO 1. In deze aflevering gaat het avontuur van de excentrieke en eigenzinnige Emmy in Frankrijk verder, maar nog altijd stuit ze op allerlei tegenslagen. ChateauEmmy en haar man Rutger werden bekend door hun deelname aan het kijkcijferkanon Ik vertrek. De kijkers sloten het bijzondere stel meteen in hun hart en dus kregen ze hun eigen serie. In Kasteelvrouwe Emmy is te zien hoe ze een chateau in Frankrijk proberen te verbouwen tot bed & breakfast. Donkere wolkenIn deze aflevering pakken donkere wolken zich samen. Het paradijsje van Emmy wordt bedreigd. Is het tij nog te keren? Ondertussen wordt de moestuin, die overwoekerd is door onkruid, door de vrijwilligers onder handen genomen. Is er nog hoop? :[broadcast:videos](ids:"464097,463125" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Kasteelvrouwe Emmy gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vanavond is de vijfde aflevering van Kasteelvrouwe Emmy te zien op NPO 1. In deze aflevering gaat het avontuur van de excentrieke en eigenzinnige Emmy in Frankrijk verder, maar nog altijd stuit ze op allerlei tegenslagen.

Chateau
Emmy en haar man Rutger werden bekend door hun deelname aan het kijkcijferkanon Ik vertrek. De kijkers sloten het bijzondere stel meteen in hun hart en dus kregen ze hun eigen serie. In Kasteelvrouwe Emmy is te zien hoe ze een chateau in Frankrijk proberen te verbouwen tot bed & breakfast.

Donkere wolken
In deze aflevering pakken donkere wolken zich samen. Het paradijsje van Emmy wordt bedreigd. Is het tij nog te keren? Ondertussen wordt de moestuin, die overwoekerd is door onkruid, door de vrijwilligers onder handen genomen. Is er nog hoop?

:[broadcast:videos](ids:"464097,463125" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's