Renze gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Renze gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Renze: Meau en Racoon spelen nieuwe single

Renze gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Renze Klamer vanaf maandag 4 juli op RTL4 met talkshow: 'Ik ben er wel klaar voor' Bekijk deze video » Keiharde discussie Henk Bleker en Laura Bromet bij Renze: "Wat wilt u nou?!" Bekijk deze video » Renze Klamer ontmoet Roger Federer: "Mag ik een foto met je maken?" Bekijk deze video » Renze gemist? Racoon werkt nauwelijks samen, maar maakt voor MEAU uitzondering Bekijk deze video » Boer Berny Remerink in tranen bij Renze door actie van kinderen: "Daar doe je het voor" Bekijk deze video » Renze: Racoon en MEAU zingen nieuwe hit 'Dans M'n Ogen Dicht' (video) Bekijk deze video » Renze gemist? Henk Bleker weigert met bemiddelaar Johan Remkes in gesprek te gaan Bekijk deze video » Renze gemist? Paul Vugts over arrestaties Peter R. de Vries: "Komen er meer" Bekijk deze video » Gasten in RENZE - maandag 4 juli Bijna een jaar na de aanslag op Peter R. de Vries is er een grote doorbraak in de zaak. Vandaag zijn er twee verdachten aangehouden voor betrokkenheid bij de moord op de misdaadjournalist. Een van de verdachten is de Poolse Krystian M. Misdaadjournalist Paul Vugts praat je bij in RENZE. MEAU beleefde afgelopen jaar haar grote doorbraak met Dat Heb Jij Gedaan. En nu gaat een andere droom in vervulling. Ze heeft een single gemaakt met de band waar ze fan van is: Racoon. Vanavond spelen MEAU en Racoon hun single Dans M’n Ogen Dicht. Uiteindelijk geen trekkers bij Schiphol, maar wel flinke acties bij 14 distributiecentra van verschillende supermarkten en meerdere geblokkeerde snelwegen.Laura Bromet, Henk Bleker en boer Berny zijn te gast om te praten over de nieuwe Boerenprotesten. Renze Klamer werd dit voorjaar gepresenteerd als nieuwe aanwinst bij RTL. Gezien zijn carrière bij de publieke omroep tot dusver is het niet verrassend dat hij zijn eigen talkshow krijgt. Vanaf vanavond is hij elke werkdag te zien met - hoe kan het ook anders - Renze. Nummer vierIn navolging van Jinek, BEAU en Humberto is dit talkshow nummer vier van RTL 4 met de naam van de presentator. De grote vraag is natuurlijk wat Renze Klamer anders gaat doen dan zijn voorgangers. Zal Renze enigszins vergelijkbaar zijn met De Vooravond of Op vrijdag, programma's die hij bij de publieke omroep presenteerde? ActualiteitenVaststaat dat RTL met Renze ook in de zomermaanden een programma heeft dat de actualiteiten zal bespreken. Anders dan voorgaande jaren is er dus nauwelijks sprake van een zomerstop op de zender. Klamer zal gasten uit de actualiteit, entertainment, politiek en sport ontvangen aan zijn talkshowtafel om het nieuws van de dag door te nemen. Zodra de eerste gasten bekend zijn lees je dat hier. Bekijk ook Özcan Akyol maakt RTL-aanwinst Renze Klamer met de grond gelijk: "Hij kan niks!" Bekijk deze video » Talkshow Renze vanaf 4 juli bij RTL 4: Renze Klamer wil de kijker verrassen Bekijk deze video »
Uitzending :
Renze gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Gasten in RENZE - maandag 4 juli

  • Bijna een jaar na de aanslag op Peter R. de Vries is er een grote doorbraak in de zaak. Vandaag zijn er twee verdachten aangehouden voor betrokkenheid bij de moord op de misdaadjournalist. Een van de verdachten is de Poolse Krystian M. Misdaadjournalist Paul Vugts praat je bij in RENZE.
  • MEAU beleefde afgelopen jaar haar grote doorbraak met Dat Heb Jij Gedaan. En nu gaat een andere droom in vervulling. Ze heeft een single gemaakt met de band waar ze fan van is: Racoon. Vanavond spelen MEAU en Racoon hun single Dans M’n Ogen Dicht.
  • Uiteindelijk geen trekkers bij Schiphol, maar wel flinke acties bij 14 distributiecentra van verschillende supermarkten en meerdere geblokkeerde snelwegen.Laura Bromet, Henk Bleker en boer Berny zijn te gast om te praten over de nieuwe Boerenprotesten.

Renze Klamer werd dit voorjaar gepresenteerd als nieuwe aanwinst bij RTL. Gezien zijn carrière bij de publieke omroep tot dusver is het niet verrassend dat hij zijn eigen talkshow krijgt. Vanaf vanavond is hij elke werkdag te zien met - hoe kan het ook anders - Renze.

Nummer vier
In navolging van Jinek, BEAU en Humberto is dit talkshow nummer vier van RTL 4 met de naam van de presentator. De grote vraag is natuurlijk wat Renze Klamer anders gaat doen dan zijn voorgangers. Zal Renze enigszins vergelijkbaar zijn met De Vooravond of Op vrijdag, programma's die hij bij de publieke omroep presenteerde?

Actualiteiten
Vaststaat dat RTL met Renze ook in de zomermaanden een programma heeft dat de actualiteiten zal bespreken. Anders dan voorgaande jaren is er dus nauwelijks sprake van een zomerstop op de zender. Klamer zal gasten uit de actualiteit, entertainment, politiek en sport ontvangen aan zijn talkshowtafel om het nieuws van de dag door te nemen. Zodra de eerste gasten bekend zijn lees je dat hier.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Renze


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV