Renze gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Renze: Meau en Racoon spelen nieuwe single

Renze: Meau en Racoon spelen nieuwe single Gasten in RENZE - maandag 4 juli Bijna een jaar na de aanslag op Peter R. de Vries is er een grote doorbraak in de zaak. Vandaag zijn er twee verdachten aangehouden voor betrokkenheid bij de moord op de misdaadjournalist. Een van de verdachten is de Poolse Krystian M. Misdaadjournalist Paul Vugts praat je bij in RENZE. MEAU beleefde afgelopen jaar haar grote doorbraak met Dat Heb Jij Gedaan. En nu gaat een andere droom in vervulling. Ze heeft een single gemaakt met de band waar ze fan van is: Racoon. Vanavond spelen MEAU en Racoon hun single Dans M’n Ogen Dicht. Uiteindelijk geen trekkers bij Schiphol, maar wel flinke acties bij 14 distributiecentra van verschillende supermarkten en meerdere geblokkeerde snelwegen.Laura Bromet, Henk Bleker en boer Berny zijn te gast om te praten over de nieuwe Boerenprotesten. Renze Klamer werd dit voorjaar gepresenteerd als nieuwe aanwinst bij RTL. Gezien zijn carrière bij de publieke omroep tot dusver is het niet verrassend dat hij zijn eigen talkshow krijgt. Vanaf vanavond is hij elke werkdag te zien met - hoe kan het ook anders - Renze. Nummer vierIn navolging van Jinek, BEAU en Humberto is dit talkshow nummer vier van RTL 4 met de naam van de presentator. De grote vraag is natuurlijk wat Renze Klamer anders gaat doen dan zijn voorgangers. Zal Renze enigszins vergelijkbaar zijn met De Vooravond of Op vrijdag, programma's die hij bij de publieke omroep presenteerde? ActualiteitenVaststaat dat RTL met Renze ook in de zomermaanden een programma heeft dat de actualiteiten zal bespreken. Anders dan voorgaande jaren is er dus nauwelijks sprake van een zomerstop op de zender. Klamer zal gasten uit de actualiteit, entertainment, politiek en sport ontvangen aan zijn talkshowtafel om het nieuws van de dag door te nemen. Zodra de eerste gasten bekend zijn lees je dat hier. :[broadcast:videos](ids:"465086,434855" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Renze gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Gasten in RENZE - maandag 4 juli

  • Bijna een jaar na de aanslag op Peter R. de Vries is er een grote doorbraak in de zaak. Vandaag zijn er twee verdachten aangehouden voor betrokkenheid bij de moord op de misdaadjournalist. Een van de verdachten is de Poolse Krystian M. Misdaadjournalist Paul Vugts praat je bij in RENZE.
  • MEAU beleefde afgelopen jaar haar grote doorbraak met Dat Heb Jij Gedaan. En nu gaat een andere droom in vervulling. Ze heeft een single gemaakt met de band waar ze fan van is: Racoon. Vanavond spelen MEAU en Racoon hun single Dans M’n Ogen Dicht.
  • Uiteindelijk geen trekkers bij Schiphol, maar wel flinke acties bij 14 distributiecentra van verschillende supermarkten en meerdere geblokkeerde snelwegen.Laura Bromet, Henk Bleker en boer Berny zijn te gast om te praten over de nieuwe Boerenprotesten.

Renze Klamer werd dit voorjaar gepresenteerd als nieuwe aanwinst bij RTL. Gezien zijn carrière bij de publieke omroep tot dusver is het niet verrassend dat hij zijn eigen talkshow krijgt. Vanaf vanavond is hij elke werkdag te zien met - hoe kan het ook anders - Renze.

Nummer vier
In navolging van Jinek, BEAU en Humberto is dit talkshow nummer vier van RTL 4 met de naam van de presentator. De grote vraag is natuurlijk wat Renze Klamer anders gaat doen dan zijn voorgangers. Zal Renze enigszins vergelijkbaar zijn met De Vooravond of Op vrijdag, programma's die hij bij de publieke omroep presenteerde?

Actualiteiten
Vaststaat dat RTL met Renze ook in de zomermaanden een programma heeft dat de actualiteiten zal bespreken. Anders dan voorgaande jaren is er dus nauwelijks sprake van een zomerstop op de zender. Klamer zal gasten uit de actualiteit, entertainment, politiek en sport ontvangen aan zijn talkshowtafel om het nieuws van de dag door te nemen. Zodra de eerste gasten bekend zijn lees je dat hier.

:[broadcast:videos](ids:"465086,434855" title:"Bekijk ook")Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV