Zien: Rafael Nadal in achtste finale Wimbledon te sterk voor Botic van de Zandschulp

Zien: Rafael Nadal in achtste finale Wimbledon te sterk voor Botic van de Zandschulp

Zien: <em>Rafael Nadal</em> in achtste finale Wimbledon te sterk voor <em>Botic van de Zandschulp</em> Na de uitschakeling van Tim van Rijthoven door Novak Djokovic is ook het sprookje van die andere Nederlandse tennisser, Botic van de Zandschulp, voorbij. Van de Zandschulp trof eveneens een absolute grootmacht op de baan in Londen: hij moest het opnemen tegen een ijzersterke Rafael Nadal. Hoewel Van de Zandschulp vooral in de eerste en derde set goed mee kon komen met het niveau van de Spanjaard, verloor hij met 3-0 in sets: 6-4, 6-2 en 7-6. Bekijk de samenvatting van Rafael Nadal - Botic van de Zandschulp hierboven. Lees alles over Wimbledon op Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Novak Djokovic wint van Tim van Rijthoven in vier sets, bekijk match point Bekijk deze video » Samenvatting Novak Djokovic - Tim van Rijthoven (achtste finale Wimbledon) Bekijk deze video »
Tennis :
Zien: Rafael Nadal in achtste finale Wimbledon te sterk voor Botic van de Zandschulp

Na de uitschakeling van Tim van Rijthoven door Novak Djokovic is ook het sprookje van die andere Nederlandse tennisser, Botic van de Zandschulp, voorbij. Van de Zandschulp trof eveneens een absolute grootmacht op de baan in Londen: hij moest het opnemen tegen een ijzersterke Rafael Nadal. Hoewel Van de Zandschulp vooral in de eerste en derde set goed mee kon komen met het niveau van de Spanjaard, verloor hij met 3-0 in sets: 6-4, 6-2 en 7-6.

Bekijk de samenvatting van Rafael Nadal - Botic van de Zandschulp hierboven. Lees alles over Wimbledon op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV