Bilal Wahib in 30 Minuten Rauw: "Uit de hand gelopen grap"

Bilal Wahib in 30 Minuten Rauw: "Uit de hand gelopen grap"

Dinsdag 5 juli 2022 om 10:12

Bilal Wahib is te gast in de nieuwste aflevering van 30 Minuten Rauw, de podcast van Ruud de Wild: "Tot het moment dat ik helemaal de fout in ging, wist mijn moeder pas hoe bekend het was."

<em>Bilal Wahib</em> in 30 Minuten Rauw: &quot;Uit de hand gelopen grap&quot; Bilal Wahib is te gast in de nieuwste aflevering van 30 Minuten Rauw, de podcast van Ruud de Wild: "Tot het moment dat ik helemaal de fout in ging, wist mijn moeder pas hoe bekend het was." Op dat moment was Bilal vooral met zichzelf bezig: "Volgens de rechter was het een uit de hand gelopen grap. Natuurlijk waren er wel een paar dingetjes strafbaar, maar ik had mijn straf wel uitgezeten." Bekijk het fragment uit 30 Minuten Rauw met Bilal Wahib hierboven. Bekijk ook Zien: Bilal Wahib moet het doen met halfvolle zaal tijdens eerste soloshow Bekijk deze video » Bilal Wahib over eventuele trouwplannen: "Ik heb niks te zeggen" (video) Bekijk deze video »
Show :

Op dat moment was Bilal vooral met zichzelf bezig: "Volgens de rechter was het een uit de hand gelopen grap. Natuurlijk waren er wel een paar dingetjes strafbaar, maar ik had mijn straf wel uitgezeten."

Bekijk het fragment uit 30 Minuten Rauw met Bilal Wahib hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's