Renze Klamer ontmoet Roger Federer: "Mag ik een foto met je maken?"

Renze Klamer ontmoet Roger Federer: "Mag ik een foto met je maken?"

Roger Federer was maandag in Nederland om geld op te halen voor zijn eigen Roger Federer Foundation en de Esther Vergeer Foundation. Renze Klamer ging op pad voor een ontmoeting. Dat ging zeer professioneel, maar aan het eind kwam de fanboy in Klamer toch naar boven: "Mag ik een foto met je maken?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van maandag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Renze Klamer ontmoet <em>Roger Federer</em>: &quot;Mag ik een foto met je maken?&quot; Roger Federer was maandag in Nederland om geld op te halen voor zijn eigen Roger Federer Foundation en de Esther Vergeer Foundation. Renze Klamer ging op pad voor een ontmoeting. Dat ging zeer professioneel, maar aan het eind kwam de fanboy in Klamer toch naar boven: "Mag ik een foto met je maken?" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van maandag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. Johan CruijffEr komen enkele interessante gespreksonderwerp voorbij. Zo vertelt Klamer aan Federer dat de hond van zijn vriend Richard Krajicek de naam Rafa draagt, wat volgens Federer natuurlijk een grote fout is. Ook is Klamer benieuwd wie volgens Federer de grootste Nederlandse sporter aller tijden is. Daar hoeft hij niet lang over na te denken: Johan Cruijff. Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Renze Klamer ontmoet Roger Federer: "Mag ik een foto met je maken?"

Johan Cruijff
Er komen enkele interessante gespreksonderwerp voorbij. Zo vertelt Klamer aan Federer dat de hond van zijn vriend Richard Krajicek de naam Rafa draagt, wat volgens Federer natuurlijk een grote fout is. Ook is Klamer benieuwd wie volgens Federer de grootste Nederlandse sporter aller tijden is. Daar hoeft hij niet lang over na te denken: Johan Cruijff.

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV