Renze gemist? Henk Bleker weigert met bemiddelaar Johan Remkes in gesprek te gaan

Renze gemist? Henk Bleker weigert met bemiddelaar Johan Remkes in gesprek te gaan

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van maandag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

<em>Renze</em> gemist? Henk Bleker weigert met bemiddelaar <em>Johan Remkes</em> in gesprek te gaan Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van maandag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. De boerenprotesten worden steeds luidruchtiger en wijdverspreider en het kabinet lijkt in paniek. Daarom wordt Johan Remkes weer van stal gehaald om te bemiddelen. Dat lijkt echter een grote fout te zijn, aangezien Remkes zelf het plan schreef om de stikstofuitstoot in 2030 met vijftig procent te verminderen. Boerenorganisaties hebben dan ook weinig vertrouwen in de VVD-coryfee. Ook Henk Bleker weigert met Remkes in gesprek te gaan; hij is bang dat Remkes vastgeketend zit aan het kabinetsbeleid. Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Renze Klamer vanaf maandag 4 juli op RTL4 met talkshow: 'Ik ben er wel klaar voor' Bekijk deze video » Keiharde discussie Henk Bleker en Laura Bromet bij Renze: "Wat wilt u nou?!" Bekijk deze video » Renze Klamer ontmoet Roger Federer: "Mag ik een foto met je maken?" Bekijk deze video » Renze gemist? Racoon werkt nauwelijks samen, maar maakt voor MEAU uitzondering Bekijk deze video » Boer Berny Remerink in tranen bij Renze door actie van kinderen: "Daar doe je het voor" Bekijk deze video » Renze: Racoon en MEAU zingen nieuwe hit 'Dans M'n Ogen Dicht' (video) Bekijk deze video » Renze gemist? Paul Vugts over arrestaties Peter R. de Vries: "Komen er meer" Bekijk deze video »
Talkshow :
Renze gemist? Henk Bleker weigert met bemiddelaar Johan Remkes in gesprek te gaan

De boerenprotesten worden steeds luidruchtiger en wijdverspreider en het kabinet lijkt in paniek. Daarom wordt Johan Remkes weer van stal gehaald om te bemiddelen. Dat lijkt echter een grote fout te zijn, aangezien Remkes zelf het plan schreef om de stikstofuitstoot in 2030 met vijftig procent te verminderen. Boerenorganisaties hebben dan ook weinig vertrouwen in de VVD-coryfee. Ook Henk Bleker weigert met Remkes in gesprek te gaan; hij is bang dat Remkes vastgeketend zit aan het kabinetsbeleid.

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV