Renze gemist? Henk Bleker weigert met bemiddelaar Johan Remkes in gesprek te gaan

Renze gemist? Henk Bleker weigert met bemiddelaar Johan Remkes in gesprek te gaan

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van maandag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

<em>Renze</em> gemist? Henk Bleker weigert met bemiddelaar <em>Johan Remkes</em> in gesprek te gaan Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van maandag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. De boerenprotesten worden steeds luidruchtiger en wijdverspreider en het kabinet lijkt in paniek. Daarom wordt Johan Remkes weer van stal gehaald om te bemiddelen. Dat lijkt echter een grote fout te zijn, aangezien Remkes zelf het plan schreef om de stikstofuitstoot in 2030 met vijftig procent te verminderen. Boerenorganisaties hebben dan ook weinig vertrouwen in de VVD-coryfee. Ook Henk Bleker weigert met Remkes in gesprek te gaan; hij is bang dat Remkes vastgeketend zit aan het kabinetsbeleid. Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Renze gemist? Henk Bleker weigert met bemiddelaar Johan Remkes in gesprek te gaan

De boerenprotesten worden steeds luidruchtiger en wijdverspreider en het kabinet lijkt in paniek. Daarom wordt Johan Remkes weer van stal gehaald om te bemiddelen. Dat lijkt echter een grote fout te zijn, aangezien Remkes zelf het plan schreef om de stikstofuitstoot in 2030 met vijftig procent te verminderen. Boerenorganisaties hebben dan ook weinig vertrouwen in de VVD-coryfee. Ook Henk Bleker weigert met Remkes in gesprek te gaan; hij is bang dat Remkes vastgeketend zit aan het kabinetsbeleid.

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's