Zien: Guus Til maakt gevoelige overstap van Feyenoord naar PSV (video)

Zien: Guus Til maakt gevoelige overstap van Feyenoord naar PSV (video)

Middenvelder Guus Til werd maandag gepresenteerd in het shirt van zijn nieuwe werkgever, PSV. De overstap ligt gevoelig: zijn vorige werkgever was namelijk Feyenoord.

Zien: <em>Guus Til</em> maakt gevoelige overstap van Feyenoord naar <em>PSV</em> (video) Middenvelder Guus Til werd maandag gepresenteerd in het shirt van zijn nieuwe werkgever, PSV. De overstap ligt gevoelig: zijn vorige werkgever was namelijk Feyenoord. StabiliteitDe international is blij dat hij voor "zo'n grote ploeg" mag spelen: "Ik was natuurlijk meteen geïnteresseerd. Ook met de stabiliteit: ik wordt gekocht. Ik denk dat de familie zich ook wel zorgen maakte met de situatie daar." Bekijk het fragment van ESPN hierboven. Bekijk alle hoogtepunten, aankondigingen en samenvattingen van de Eredivisie op Gids.tv. Bekijk ook Chris Woerts ziet paniek bij Feyenoord vanwege bacteriële infectie Frank Arnesen Bekijk deze video » Mohamed Ihattaren openhartig in interview: 'Ik was een tijd gewoon niet met voetbal bezig" Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Guus Til maakt gevoelige overstap van Feyenoord naar PSV (video)

Stabiliteit
De international is blij dat hij voor "zo'n grote ploeg" mag spelen: "Ik was natuurlijk meteen geïnteresseerd. Ook met de stabiliteit: ik wordt gekocht. Ik denk dat de familie zich ook wel zorgen maakte met de situatie daar."

Bekijk het fragment van ESPN hierboven. Bekijk alle hoogtepunten, aankondigingen en samenvattingen van de Eredivisie op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV