Video: Bilal Wahib vocht tegen depressie en burn-out na Instagram-incident

Video: Bilal Wahib vocht tegen depressie en burn-out na Instagram-incident

Sinds het beruchte incident van Bilal Wahib is het een lange tijd stil geweest rondom de artiest. Inmiddels is hij weer helemaal terug en zingt hij de sterren van de hemel op verschillende festivals. Toch is Bilal zijn fout nog niet vergeten, vertelt hij in de podcast 30 MINUTEN RAUW van Ruud de Wild.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Bilal Wahib</em> vocht tegen <em>depressie en burn-out</em> na Instagram-incident Sinds het beruchte incident van Bilal Wahib is het een lange tijd stil geweest rondom de artiest. Inmiddels is hij weer helemaal terug en zingt hij de sterren van de hemel op verschillende festivals. Toch is Bilal zijn fout nog niet vergeten, vertelt hij in de podcast 30 MINUTEN RAUW van Ruud de Wild. Tekst gaat verder onder de video. Depressie & burn-outBilal schurkte zelfs tegen een depressie en een burn-out aan: "Toen zat ik wel tegen het randje van een depressie aan, maar ook tegen het randje van een burn-out." Inmiddels is hij weer terug in de spotlights. Recent bracht Wahib nieuwe muziek uit en binnenkort gaat hij toeren. Bekijk het fragment uit 30 MINUTEN RAUW met Bilal Wahib hierboven. Bekijk ook Zien: Bilal Wahib moet het doen met halfvolle zaal tijdens eerste soloshow Bekijk deze video » Bilal Wahib over eventuele trouwplannen: "Ik heb niks te zeggen" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Depressie & burn-out
Bilal schurkte zelfs tegen een depressie en een burn-out aan: "Toen zat ik wel tegen het randje van een depressie aan, maar ook tegen het randje van een burn-out." Inmiddels is hij weer terug in de spotlights. Recent bracht Wahib nieuwe muziek uit en binnenkort gaat hij toeren.

Bekijk het fragment uit 30 MINUTEN RAUW met Bilal Wahib hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV